Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je bewegingsapparaat genoemd. Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten door je eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op.

Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van je klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling ga je samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut kan er ook gekozen worden voor oefeningen om meer kracht, coördinatie en lenigheid te ontwikkelen. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

Binnen de fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties mogelijk, bij het MTC Delft zijn daar meerdere van onder een dak te vinden.

Welke vormen van fysiotherapie biedt het MTC Delft?

Het MTC biedt ook preventieve zorg en nazorg in de vorm van bewegingsprogramma’s en pilates.