MTC Ypenburg

Het Medisch Training Centrum Delft heeft ook een praktijk in Ypenburg. Het MTC Ypenburg.
Na 10 jaar gezeten te hebben in het gezondheidscentrum Ypenburg zijn we op 3 juli 2017 overgestapt naar de Laan van Hoornwijck 174. Een uitbreiding van ons centrum met oefenzaal en fitness apparatuur.

In Ypenburg wordt er naast fysiotherapie ook Orthopedische Manuele Therapie, psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie en medische trainings therapie gegeven.

Het team van fysiotherapeuten bestaat uit zowel vrouwelijke als mannelijke therapeuten, die al geruime tijd in het vak zitten en zich regelmatig laten bij- en nascholen. De lijst van therapeuten die werkzaam zijn in Ypenburg vindt u hier.

Kwaliteit van zorg, overleg met (huis)artsen en multidisciplinair werken zijn zaken die het MTC Ypenburg belangrijk vindt.

Onze therapeuten staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapie en manuele therapie.
Vanaf 1 januari 2006 bestaat er directe toegankelijkheid fysiotherapie. Meer informatie hierover vindt u op www.defysiotherapeut.com

De praktijk is gevestigd bij op de Laan van Hoornwijck 174 te Ypenburg.
Telefoonnummer: 070-415 17 48

 

 

MTC Sport

Het MTC Ypenburg heeft een uitstekend uitgeruste trainingszaal waar u ook kunt trainen als u geen lichamelijke klachten (meer) heeft. Met een persoonlijk MTC Sportprogramma begeleiden we u, zodat uw doelen realistisch én haalbaar zijn.

MTC Sportprogramma

Het MTC Sportprogramma wordt samen met een fysiotherapeut voor u persoonlijk opgesteld.
Er wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden, uw beperkingen en uw verwachtingen. Aan de hand van de uitslagen van een intake, ontwikkelt de fysiotherapeut voor u een realistisch plan om uw doelen te behalen. Doelen kunnen zijn:
• Conditieverbetering
• Spierversterking en sportprestatie verbetering
• Afvallen bij matig tot ernstig overgewicht
• Oude blessures onder controle krijgen en houden
• Blessures voorkomen
• Nazorg na behandeling van lichamelijke klachten

Bewust trainen
Intake
Voordat u van start gaat met uw MTC Sportprogramma, doen we een intake. Dit is een één op één test met een fysiotherapeut, waarbij wordt gekeken naar uw huidige conditie, sportervaring en eventuele klachten of aandachtspunten. Als u al bij het MTC onder behandeling bent of bent geweest, is een volledige intake niet nodig.

Trainen

De trainingszaal van MTC Ypenburg is ingericht met de nieuwste spierversterkende apparatuur en cardio-apparatuur van Life Fitness voor ieder niveau. Trainen doet u zelfstandig, maar altijd onder begeleiding.

Evaluatietest
Tussentijds bestaat de mogelijkheid om een uitgebreide evaluatietest te doen, zodat uw programma altijd perfect aansluit op uw huidige conditie. De evaluatietest is bedoeld om uw vorderingen te peilen. Tijdens de test voeren we een kort orthopedisch onderzoek uit. Wij adviseren om deze test jaarlijks te doen.
Door deze intensieve begeleiding traint u bij het MTC Ypenburg altijd heel bewust. Uit ervaring blijkt dat door deze begeleiding persoonlijke doelen vaker worden behaald.

 

Trainingstijden
Met het MTC Sportprogramma traint u op vaste tijden. Zo is er altijd iemand aanwezig om u te begeleiden. We hebben de volgende  MTC Sport uren:

Maandag, dinsdag, woensdag & donderdag
18:00 – 19:00 uur
19:00 – 20:00 uur
20:00 – 21:00 uur

Kunt u een keer niet komen sporten, dan kunt u de training altijd in een ander MTC Sport uur inhalen.

Wilt u extra komen trainen zonder begeleiding? Dan kunt u een losse les kopen.

Kosten

• MTC Sport 1 x per week € 25,00 Per maand
• MTC Sport 2 x per week € 35,00 Per maand
• Inschrijfgeld € 5,00 Eenmalig
• Intake fysiotherapeut € 30,00 Eenmalig
• Evaluatie test € 30,00
• Losse les € 8,00

Uw abonnement is per maand opzegbaar.
Aanmelden via uw therapeut of stuur een mail naar info@mtcdelft.nl

Nationaal Bedrijfsfitness Plan
Het MTC Ypenburg is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!
Neemt uw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip uw werkgever.
Of neem voor meer informatie contact op met ons via 015-2628160.