Fysiotherapeut Michelle Hooimeijer

Michelle Hooimeijer

Na een succesvolle afstudeerstage ben ik sinds de zomer van 2019 toegevoegd aan het team van MTC Delft. De leerstof van de opleiding fysiotherapie zit nog fris in het geheugen, want ik ben dit jaar afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Van jongs af aan wist ik al dat werken in de gezondheidzorg in combinatie met sport mijn passie is. Tijdens mijn vooropleiding ‘Sport en bewegen’, kon ik vast ervaring opdoen in het één op één begeleiden van sporters en rekening houden met eventuele blessures. Samenwerken is wat ik het liefste doe, om zo samen tot de beste oplossing te komen. Zo heb ik de weloverwogen beslissing gemaakt om fysiotherapie te gaan studeren.

In mijn vrije tijd ben ik fysiotherapeut bij de topsportteams van korfbalvereniging Avanti. Hiernaast houd ik mij in de wintermaanden bezig met het geven van skiles op een indoorrollerbaan. Ook bij skiën is je techniek en houding belangrijk om zo soepel en netjes mogelijk elke helling af te komen. ​

Kortom; In mijn vrije tijd, en op mijn werk, doe ik wat mij blij maakt en motiveert en die motivatie neem ik mee om u te behandelen.

terug naar fysiotherapeuten