Focus Diëtiek locatie MTC Delft

Focus diëtistenpraktijk
Voor een gezonde kijk op voeding!

FOCUS is afgeleid van het woord focussen. Dit betekend aandacht richten op… in dit geval gezonde voeding en leefstijl.

Bij FOCUS diëtistenpraktijk wordt de aandacht in de dieetbehandeling vooral gericht op het aanleren en behouden van een gezond voedingspatroon. De voeding van elke cliënt wordt op maat samengesteld. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen eetgewoonten, voorkeuren en smaakbeleving. Wij hanteren geen strenge diëten. De basis naar gedragsverandering op lange termijn is volgens ons juist het aanleren van een gezonde en bewuste omgang met uw voeding en aanpassing van uw algehele leefstijl.

FOCUS diëtistenpraktijk is een maatschap. In de maatschap werkt een team van enthousiaste, betrokken en ervaren diëtisten. Een FOCUS diëtist zal u altijd op basis van uw individuele wensen begeleiden. Binnen MTC Delft zal Focus diëtiste Michelle de Gelder op donderdagen voor u klaar staan.

SPECIALISATIES
Wij hebben alle erkende specialisaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan dieetbegeleiding bij overgewicht/obesitas, ondergewicht, ondervoeding, diabetes mellitus, hypertensie, hypercholesterolemie, oncologie, nierziekten, voedingsproblematiek bij kinderen, maag-lever-darmziekten, prikkelbare darm (FODMAP-dieet), voedselovergevoeligheid. Maar ook voor voedingsadvies bij sport.

Medio 2020 zullen wij ook leefstijlcoaching en de Beweegkuur aanbieden bij het MTC. Informatie hierover volgt binnenkort.

Indien u niet naar de praktijk kunt komen, doen we op indicatie ook huisvisite.

Heeft u vragen over voeding? Of heeft u behoefte aan voorlichting over uw ziekte en bent u benieuwd wat voeding op dit gebied voor u kan betekenen?
U bent van harte welkom bij FOCUS voor al uw voedingsvragen!

Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 015- 2131420 of via het contactformulier op onze website www.focus-dietistenpraktijk.nl