Fysiotherapeut Jesse Zweedijk

Algemeen Fysiotherapeut

Ik kom oorspronkelijk uit Goes, Zeeland dus. Daar heb ik de havo afgerond, vervolgens heb ik half jaar journalistiek gestudeerd in Tilburg. Na dit half jaar kwam ik erachter dat in mij geen journalist verscholen zat en dus meldde ik mij aan voor de opleiding tot fysiotherapeut op Fontys Eindhoven. Daar ben ik in november 2022 afgestudeerd, nadat ik in juni van dat jaar verhuisd ben naar Den Haag. Sinds januari 2023 ben ik op dinsdagen en donderdagen aan het werk bij MTC Ypenburg. De andere dagen van de week ben ik werkzaam bij een andere praktijk in Den Haag.

Ik ben een sportliefhebber, zowel het kijken als het doen ervan vind ik leuk. In het bijzonder word ik enthousiast van wielrennen, maar voetbal ook al sinds mijn zesde levensjaar. Verder heb ik interesse in (live)muziek en probeer ik af en toe wat bas- of elektrische gitaar te spelen.

Als fysiotherapeut werk ik graag met mensen met de meest uiteenlopende hulpvragen. De variatie tussen jong, oud, sportblessures en ouderdomsklachten is wat het vak voor mij zo leuk maakt. Tijdens mijn behandelingen probeer ik altijd de kijken naar de gehele mens. Wat doe je bijvoorbeeld in het dagelijks leven en hoe ga je om met je klacht? Ik vind het belangrijk om dit als fysiotherapeut mee te nemen.

terug naar fysiotherapeuten