Samenwerkingsverbanden

 

 

Het MTC Delft heeft samenwerkingsverbanden met de volgende instanties en sportverenigingen.

 

Korfbalvereniging Fortuna/Deltalogistiek (Landskampioen 2019)

 

Bezoek de website van Fortuna/Deltalogistiek.

Van 50 plus voor 50 plus.

‘Van 50 plus Voor 50 plus’ is de manier waarop ik mijn stiefvaders wens in vervulling wil laten gaan. Wij kunnen luisteren, helpen, ondersteunen, regelen, adviseren, ingrijpen, zoeken en onderzoeken, verwijzen, reserveren en boeken, informatie geven, maar bovenal luisteren we naar u! Wij zijn een landelijke welzijnsorganisatie met vele samenwerkingen. Van het notariskantoor en de advocaat tot aan de bewindvoerder, het assurantiekantoor en de uitvaartverzorger. Van de sportschool, fysiotherapeut, de orthopeed en thuiszorgartikelen, tot aan het verhuis- en klusbedrijf. Uiterlijke verzorging, gezondheid en recreatie ontbreken zeker niet. Samen ondersteunen wij u, online en telefonisch, bij dagelijkse, diverse vraagstukken, zodat u zelfstandig, allerlei zaken kunt blijven regelen. Geen vraag is voor ons teveel.

De hulp die wij bieden is volledig kosteloos!

Ons serviceaanbod wordt direct bepaald door de doelgroep zelf. De dagelijkse vragen en behoeften vertalen wij direct naar de praktijk. Een thema vanuit de doelgroep welke nog niet op het platform is terug te vinden wordt direct toegevoegd aan het aanbod.

Orthopedisch centrum Annatommie

Heeft u klachten aan bijvoorbeeld uw knie, heup of schouder, en wilt u
snel weer onbelemmerd bewegen? Annatommie mc , een hecht team van
ervaren orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten, staat
direct voor u klaar. Annatommie mc heeft contracten met alle
zorgverzekeraars. De verschillende disciplines zijn onder één dak
gevestigd. Zo kunnen de orthopeden, fysiotherapeuten en medewerkers
radiologie nauw samenwerken. Daardoor is een snelle diagnose en
behandeling mogelijk. In de ontspannen sfeer van de centra draait alles
erom, dat u zo snel mogelijk weer volop in beweging bent.
Er zijn korte wachttijden. Voor een orthopedie afspraak of een MRI kunt
u binnen drie dagen terecht. Annatommie mc heeft vestigingen in
Amstelveen, Apeldoorn, Amersfoort, Rijswijk en Utrecht.

 

Bezoek de website van Annatommie

 

 

Hardloop vereniging Renergie

Renergie

 

Bewegen is leuk en gezond!

Hardlopen is een makkelijke manier van gezond bewegen. Je voelt je fit, het werkt ontspannend en helpt ziektes te voorkomen. Steeds meer mensen doen het!

Renergie leert je effectief en met plezier te trainen. In een groep, zodat iedereen elkaar motiveert. Als een soort afspraak om te gaan sporten.

Renergie levert maatwerkonderwijs op het gebied van sport, voeding, blessurepreventie, gezondheid en evenementen.

Renergie biedt met gecertificeerde trainingen professionele hardloopbegeleiding op elk niveau, van beginner tot atleet – individueel, in groepsverband of in bedrijfsverband.

 Bezoek de website van Renergie

 

 

Focus Diëtistenpraktijk Delft

Diëtistenpraktijk Focus is onze partner. Iedere week draaien zij een inloopspreekuur.
Voor een gezonde kijk op voeding!

FOCUS is afgeleid van het woord focussen. Dit betekend aandacht richten op… in dit geval gezonde voeding en leefstijl.

Bij FOCUS diëtistenpraktijk wordt de aandacht in de dieetbehandeling vooral gericht op het aanleren en behouden van een gezond voedingspatroon. De voeding van elke cliënt wordt op maat samengesteld. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen eetgewoonten, voorkeuren en smaakbeleving. Wij hanteren geen strenge diëten. De basis naar gedragsverandering op lange termijn is volgens ons juist het aanleren van een gezonde en bewuste omgang met uw voeding en aanpassing van uw algehele leefstijl.

FOCUS diëtistenpraktijk is een maatschap. In de maatschap werkt een team van enthousiaste, betrokken en ervaren diëtisten. Een FOCUS diëtist zal u altijd op basis van uw individuele wensen begeleiden. Binnen MTC Delft zal Focus diëtiste Michelle de Gelder op donderdagen voor u klaar staan.

SPECIALISATIES
Wij hebben alle erkende specialisaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan dieetbegeleiding bij overgewicht/obesitas, ondergewicht, ondervoeding, diabetes mellitus, hypertensie, hypercholesterolemie, oncologie, nierziekten, voedingsproblematiek bij kinderen, maag-lever-darmziekten, prikkelbare darm (FODMAP-dieet), voedselovergevoeligheid. Maar ook voor voedingsadvies bij sport.

Medio 2020 zullen wij ook leefstijlcoaching en de Beweegkuur aanbieden bij het MTC Delft. Informatie hierover volgt binnenkort.

Indien u niet naar de praktijk kunt komen, doen we op indicatie ook huisvisite.

Heeft u vragen over voeding? Of heeft u behoefte aan voorlichting over uw ziekte en bent u benieuwd wat voeding op dit gebied voor u kan betekenen?
U bent van harte welkom bij FOCUS voor al uw voedingsvragen!

Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 015- 2131420 of via het contactformulier op onze website www.focus-dietistenpraktijk.nl

 

Diëtiste

Runnersworld Delft

runnersworldbanner

 

 

De winkel voor elke hardloper-beginner, recreant en atleet!!

Deskundige loopanalyse, sportpodologie en professioneel advies!

Bezoek de website van Runnersworld.

 

KNKV

Logo KNKV 2011 [fc]

Nederlandse Korfbal bond waar we sinds 2014 een samenwerking mee hebben. Leon Braunstahl verzorgt de fysieke begeleiding van de spelers van Oranje.

Korfbalvereniging C.K.V. Excelsior

C.K.V. Excelsior

 

Bezoek de website van C.K.V. Excelsior

 

Tandartpraktijk Wateringse Veld

 
Een goede gezondheid van de mond en het gebit is erg belangrijk. We gebruiken deze immers voor het vervullen van vele basis behoeften; bijvoorbeeld om mee te communiceren en om ons te kunnen voorzien van voedsel.  Tandartspraktijk Wateringse Veld is een professionele tandartsen praktijk in Den Haag. In de praktijk werken diverse tandartsen en mondygienisten. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het omgaan met angstige patienten en het behandelen van kinderen.
Tandartspraktijk Wateringse Veld en MTC Delft werken met elkaar samen. Zo verwijzen de tandarts patienten door naar MTC Delft bij het oplossen van bepaalde oorzaken van kaakpijn. Bijvoorbeeld indien de oorzaak van kaakpijn ligt in de spieren van de hals en de nek. De mondzorg praktijk verwijst in dit geval de patienten door naar een manuele therapeut van MTC Delft. De manuele therapeuten van MTC Delft kunnen via behandelmethoden met bijvoorbeeld dry needling in veel gevallen de kaakpijn verminderen, of soms zelfs geheel oplossen.

TandenInfo.nl

 
TandenInfo.nl deelt op onafhankelijke wijze kennis over het gebit. Op de website krijgen de tandarts, mondhygienist en andere aanverwante deskundigen een podium om educatieve kennis en informatie te delen met de consument in begrijpelijke taal.
TandenInfo.nl nam samen met MTC Delft diverse video’s op. Hierin legt L. Braunstahl van MTC Delft uit welke verschillende oorzaken en behandelmethoden er bestaan voor kaakpijn. Tevens belicht hij hoe een  orthopedisch manueel therapeut hierbij kan helpen met behulp van bijvoorbeeld dry needling. De video’s kunt u bekijken via de website van TandenInfo.nl.