12 maart 2020 - MTC en corona

Beleid Corona virus & MTC Delft
Iedereen is inmiddels op de hoogte van het coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt het MTC Delft de richtlijnen van het RIVM.

Lees hier hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijken:

In onze praktijken wordt gebruik gemaakt van diverse trainingsapparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik dmv de aanwezige papieren doekjes en reiningssprays.

Wat kun je zelf doen? De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

· Wij geven geen hand bij binnenkomst.

· Was je handen regelmatig.

· Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;

· Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Heeft u verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus of koorts dan vragen wij u om thuis te blijven.

Binnen het MTC Delft volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op deze webpagina van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

 

terug naar nieuwsoverzicht