21 april 2020 - Corona update 21 april.

21 april
Helaas mogen wij nog niet open, dit zal nog even duren. Wij wachten op bericht van het de fysiotherapie bond wanneer we eventueel open mogen en onder welke omstandigheden. We houden u hier op de hoogte.
We zullen de MTC Sport voor de komende maand bevriezen. Kom wel even langs bij ons YouTube kanaal! Blijf in beweging en wij houden jullie fit.
https://www.youtube.com/channel/UCHv856hvzo_0vD6rHOyP5bA?view_as=subscriber

Blijf zoveel mogelijk in beweging en als u hulp nodig heeft dan zijn wij te bereiken via mail en kunnen we u terug bellen, eventueel met beeld.

31 maart
De praktijk zal helaas tot 28 april gesloten zijn. Dit geldt voor zowel de behandelingen als voor de MTC Sport. Maar we zitten niet stil!!
Wat kunnen wij wel doen om jullie te helpen? Wij zijn iedere dag via de mail bereikbaar. De mail adressen van de therapeuten staan bij hun stukje tekst, klik hier.
Met een veilig videoconsult kunnen wij toch een onderzoek doen en u op maat helpen met oefeningen en adviezen. Dus schroom niet en contact ons!!

Hiernaast bieden wij video’s aan om deze periode fit te blijven op onze kanalen Facebook en op Youtube. Leuke oefeningen van onze therapeuten speciaal voor de jullie.

Laten ons jullie helpen!

23 maart
We zijn 1 week verder nadat we de MTC sport dicht hebben gegooid. Belangrijkste is om in deze periode wel fit te blijven. We hebben daarom op Facebook en YouTube filmpjes gezet voor onze leden. Deze week zullen wij ook contact opnemen met jullie om te kijken hoe het gaat en of we iets kunnen betekenen voor jullie.

Wij hebben hiernaast besloten om de abonnementen de komende maand te bevriezen. De maand april zal dus niet worden  afgeschreven.

Mochten we u verder kunnen helpen, dan horen we dat graag!

 

16 maart
Alle MTC Sport uren zullen vervallen t/m 6 april bij het MTC Delft.

Ook de stoelyoga en de pilates gaan niet door.
Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM, waardoor we deze periode geen groepstraining zullen aanbieden.

Het MTC Delft zal wel open zijn voor individuele behandeling, maar hier gelden strikte regels voor. Zie onderstaand document.

informatie corona ptn P

Om u toch fit te houden in de komende periode zullen wij via de website en via Facebook filmpjes met work-outs/oefeningen delen met u. We hopen op uw begrip in deze lastige periode.

 

terug naar nieuwsoverzicht