Fysiotherapeut Serge Boerboom

Serge Boerboom sportfysiotherapie

Sportfysiotherapeut, Medical taping

Sinds september 2010 werk ik in het fysiotherapie team van het MTC Delft. Mijn fysiotherapie opleiding heb ik zowel in Berlijn als Breda afgerond. Door de internationale scholing heb ik veel verschillende technieken gezien, welke bijdragen aan mijn behandelingen. In 2011 ben ik de cursus Medical Taping gaan volgen. Deze techniek is bijzonder geschikt bij sportblessures. De combinatie van de manuele technieken op de behandelbank en de medische trainingstherapie in de oefenzaal is een therapievorm die mij erg aanspreekt. Je kunt op deze manier precies het niveau van de revalidatie inschatten, waardoor de behandeling optimaal is.
In augustus 2016 heb ik de Masteropleiding sportfysiotherapie afgerond, waardoor ik specialist ben op het gebied van sportblessures, revalidatie en training. Hiernaast pas ik de Dry needling ook toe waar nodig in mijn behandeling.

Sinds 2015 ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Korfbalvereniging Fortuna/Delta Logistiek, een van de verenigingen waar we nauw mee samenwerken.

Mail: sergeboerboom@mtcdelft.nl

terug naar fysiotherapeuten