Fysiotherapeut Mike Kerklaan

fysiotherapeut mtc delft

Sportfysiotherapeut

Ik ben Mike Kerklaan , bijna afgestudeerd MSc. Sportfysiotherapeut aan de Transfergroep Rotterdam. Vanaf 2013 ben ik fysiotherapeut en heb ik mij  deafgelopen jaren georiënteerd op verschillende werkplekken. Zowel  in de eerste lijn als ook in de tweede lijn zorg fysiotherapie. Door het werken in de tweede lijn zorg heb ik meer verdieping gekregen in de revalidatieprocessen bij verschillende orthopedische ingrepen zoals Total hip prothese en Total knee prothese. In de eerste lijn zorg heb ik mij met name verdiept in blessures van de onderste extremiteiten.
Een van de werkplekken was  bij de BVO jeugdopleiding van ADO Den Haag waar ik de laatste twee jaar verantwoordelijk was voor de onder 19, A1.

Om fit te blijven kan je mij vinden in de sportschool, buiten in de natuur op mijn racefiets of met mijn hardloopschoenen aan.

Vanwege mijn interesse en werkzaamheden in de sportwereld ben ik in januari 2014 gestart aan de opleiding: Master of science sportfysiotherapie aan de transfergroep Rotterdam. Als sportfysiotherapeut kan ik u nog beter begeleiden bij het revalideren van een blessure en met name ook bij het voorkomen van blessures in de toekomst. Daarnaast denk ik mee met de sporter en wordt de therapie zo specifiek mogelijk naar de sportvraag gebracht, met als doel weer terug op het gewenste niveau te komen en te blijven!

Gevolgde cursussen zijn medical taping en shockwave.

 

terug naar fysiotherapeuten