Fysiotherapeut Leon Braunstahl

manuele therapie braunstahl

OMT/kinder-manueel therapeut/dry needling

Sinds 2004 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij het MTC Delft. De plek waar ik ooit stage heb gelopen is mijn werkplek geworden. Ik heb dit 2 jaar lang gecombineerd met het werken als fysiotherapeut bij de jeugd opleiding van ADO Den Haag tot ik me volledig op het MTC Delft ben gaan richten.
In 2008 heb ik met succes de Master voor Orthopedisch Manuele Therapie afgerond en in 2009 ben ik toegetreden tot de maatschap van het MTC Delft.
Door mijn korfbal achtergrond heb ik veel ervaring met (zaal)sportblessures. Hiernaast heb ik me binnen de manuele therapie gespecialiseerd voor (KISS)-kinderen en dry needling. De behandelingen KISS gaan in nauwe samenwerking met onze kinderfysiotherapeuten.

In 2014 ben ik naast mijn werk bij het MTC gestart bij TeamNL korfbal.  Als fysiek assistent trainer en fysiotherapeut ben ik met de beste korfballers van Nederland  over de wereld gevlogen. Naast wereldkampioen, Europees kampioen ook de World Games mogen meemaken. Het fysieke traject begeleiden en de fysiotherapie verzorgen is een schitterende uitdaging wat bij mijn korfbal verleden aansluit. Hobby en werk vallen samen. In 2020 is deze mooie periode gestopt en ben ik 1 jaar hoofd coach geweest van TOP/LITTA in Sassenheim.

De cursussen van Frans Bosch zorgen voor een mooie blik op het herstel van patiënten en trainen van sporters. Als je gaat revalideren moet je tenslotte het gevoel hebben dat je traint. En revalideren is topsport. Daar helpen we je graag bij!

Mail: leonbraunstahl@mtcdelft.nl

terug naar fysiotherapeuten