Fysiotherapeut Lieneke Pries

Lieneke Pries oedeemtherapie

Oedeemtherapeute

Hoi, ik ben Lieneke Pries.
Sinds augustus 2020 versterk ik het fysiotherapeuten arsenaal van het MTC op zowel locatie Delft als Ypenburg. In februari 2020 ben ik succesvol afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Vanwege mijn drive heb ik de keuze gemaakt om voor de topsport naar het westen te komen. Seizoen 2020-2021 was mijn eerste seizoen zijn als speelster van korfbalvereniging Fortuna/Delta Logistiek.
Via de Fortuna ben ik bij het MTC terecht gekomen. Voordat ik bij het MTC Delft terecht ben gekomen, heb ik voor drie maanden als waarneemster gewerkt in een praktijk in Ureterp.

Bij het MTC Delft zal ik mij in het begin breed oriënteren en richten op het begeleiden van diverse doelgroepen. In april 2021 is de cursus Dry Needling Extremiteiten succesvol afgerond. Deze techniek gebruik ik momenteel in de praktijk, met succes! Dry needling in het kort is het behandelen van een Triggerpoint (ook wel spierknoop) in een spier doormiddel van een acupunctuur naald, hiermee kunnen verhardingen in spieren effectief ontspannen worden.

Sinds 2022 ben ik ook officieel Oedeemtherapeute. Samen met Cathy helpen wij u graag.

Met veel energie zal ik u begeleiden bij uw hulpvraag!

Mail: lienekepries@mtcdelft.nl

terug naar fysiotherapeuten