Welkom bij medisch training centrum delft

De fysiotherapeuten van het Medisch Training Centrum Delft zijn gedreven professionals, die meer kunnen en willen bieden dan alleen klachtenbestrijding. Wij kijken verder. We hebben de expertise op veel verschillende specialismen binnen de fysiotherapie in huis en we zijn ingericht op preventieve zorg en nazorg. En waar we de kennis zelf nog niet in huis hebben, werken we samen met andere professionals, om u de best mogelijke zorg te geven.

We willen het centrum zijn voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een gezonder en sterker lichaam. Ook als u geen klachten heeft helpen we u daar graag mee.

Kijk gerust verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij MTC Delft. En als u vragen heeft, neem contact op, want we beantwoorden uw vragen graag persoonlijk.

Nieuws

20 feb: Ontspanningssessie

30 januari 2018

Moet jij ook veel ballen hooghouden? Werkdruk? Stress? Dan is het tijd voor wat ontspanning! Dinsdag 20 februari om 20.00 uur neemt Sophie...

LEES MEER

Kijkje in de praktijk!

18 januari 2018

Zou je eens in de praktijk willen kijken hoe onze oefenruimte eruit ziet? Dat kan nu! Klik maar eens hier. Met de 3D...

LEES MEER

Eva de Haan nieuwe kinderfysio!!

09 januari 2018

We hebben ons team versterkt met Eva de Haan-Nicolaas. Ze zal samen met Natasja en Mariska de kinderfysiotherapie gaan doen in Delft en...

LEES MEER