Welkom bij medisch training centrum delft

De fysiotherapeuten van het Medisch Training Centrum Delft zijn gedreven professionals, die meer kunnen en willen bieden dan alleen klachtenbestrijding. Wij kijken verder. We hebben de expertise op veel verschillende specialismen binnen de fysiotherapie in huis en we zijn ingericht op preventieve zorg en nazorg. En waar we de kennis zelf nog niet in huis hebben, werken we samen met andere professionals, om u de best mogelijke zorg te geven.

We willen het centrum zijn voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een gezonder en sterker lichaam. Ook als u geen klachten heeft helpen we u daar graag mee.

Kijk gerust verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij MTC Delft. En als u vragen heeft, neem contact op, want we beantwoorden uw vragen graag persoonlijk.

Nieuws

Geslaagde feestweek!!

19 juni 2019

Wat een TOP week! Alle workshops zijn druk bezocht en veel positieve reacties gehad! We bedanken iedereen voor zijn/haar inzet!!

LEES MEER

Aangepaste Pilates tijden.

06 juni 2019

Van woensdag 3 juli t/m 28 augustus wordt er alleen van 19.30-20.30 Pilates gegeven. Dit ivm de zomervakantie.   Fijne vakantie alvast.  ...

LEES MEER

Kim is bevallen van Guus!

11 april 2019

Kim is voor de 2de keer moeder geworden. Bart is op 28 maart grote broer geworden van Guus. Kim en Nick van harte...

LEES MEER